Butimariscada

El campionat de butifarra de la Ràpita

Informació, normativa i inscripcions

Informació

Hora de trobada: 9:00h
Hora d'inici de la primera ronda del campionat: 10:00h
Duració: Tot el dia, des de les 10:00 fins les 19:30. Dinar inclòs.
El campionat s'iniciarà a les 10:00 al matí i finalitzarà a les 13:30. Les partides restants, tindran lloc a la tarda, des de les 16:00 fins a les 19:30.
Cost de la inscripció: 38€ per jugador i 30€ els acompanyants (incloent refrigeri i dinar)
Sistema de joc: Emparellament Suís, Lliure, 6 partides (3 al matí i 3 a la tarda)
Límit de les partides: 12 mans o 101 punts o 50 minuts
Màxim de participants: 40 parelles.
Premis per als guanyadors: Trofeus i obsequis (Pernils, Arròs del Delta, Caldo de peix artesanal...)

Inscripció

La inscripció serà per parelles ja formades. El pagament s'ha d'efectuar mitjançant transferència bancaria o es pagarà en efectiu el dia del campionat el cost és de 38€ per persona. Com a 'concepte' de transferència ha de constar el nick de la persona, o els dos nicks de la parella, en cas de fer un pagament conjunt. Si es paga el dia del campionat s'ha d'anar amb 30 minuts d'antelació i si és possible amb la quantitat exacta.

Un cop feta la transferència haureu de notificar-ho per correu electrònic a la següent adreça: . Indicant els nicks dels dos jugadors de la parella, a mode de confirmació del pagament, per assegurar-nos que l'hem rebut correctament o si us és més còmode adjuntar un PDF/fotografia del justificant. També ens heu d'indicar un número de telèfon de contacte.

Per als acompanyants: hauran de fer una transferència o pagament en efectiu de 30€. I també hauran de notificar la seva assistència donant un nom i un telèfon de contacte (via correu electrònic o telèfon). Per a tenir una llista exacta de tota la gent que serem el dia del campionat.